Fiolinundervisning i Oslo

Fiolinen, sammen med celloen og bratsjen, anses som et av instrumentene som ligner mest på menneskestemmen. Gjennom historien har legendariske virtuoser som Guiseppe Tartini, Niccolò Paganini og vår egen Ole Bull, vist ekstraordinær teknisk dyktighet på fiolinen, noe som har gitt den rykte som "djevelens instrument" på grunn av utøvernes tilsynelatende overnaturlige evner.

Som en erfaren fiolinlærer har jeg jobbet med elever på alle nivåer, aldre og ferdigheter i forskjellige miljøer, som musikkskoler, ensembler og privattimer. Min undervisningsmetode dreier seg om å tilpasse timene etter den enkelte elevs spesifikke behov og mål, enten de er nybegynnere, spiller for moro skyld eller har ambisjoner om å bli profesjonelle musikere.

TA KONTAKT

“Jeg vet at den største gleden i livet mitt har kommet til meg fra fiolinen.”

- Albert Einstein, fysiker og amatørfiolinist

Mitt navn er Karl Espegard, jeg er en profesjonell fiolinist bosatt i Oslo. Ved siden av å undervise i fiolin holder jeg regelmessig konserter rundt om i Europa. Jeg har jobbet med institusjoner som Det Norske Teatret, NationaltheatretDet Norske Blåseensemble, samt artister som El Muro Tango, Alexander Rybak, Herborg Kråkevik og Ylvis. Jeg har studert ved Barratt Dues Musikkinstitutt, Hochschule der Künste Bern og Norges Musikkhøgskole, med lærere som Ole Bøhn, Morten Carlsen, Stefan Barratt Due og Detlef Hahn.

Priser for individuelle timer
60 min: kr 700,-
30 min: kr 400,-

Språk
Norsk, Engelsk, Spansk

Hvor
Oslo

Ta kontakt i dag!