El Muro Tango + Juan Villarreal // CANCELLED – Ibsenhuset

Ibsenhuset

Skien, Norway

7:30 PM
300 NOK

Opplev norsk-argentinsk tangoband i verdensklasse!
El Muro Tango er et argentinsk-norsk tangoband som på rekordtid har tatt den internasjonale tangoverdenen med storm. Med sin energiske sceneprestasjon og unike uttrykk har El Muro Tango begeistret tangodansere og musikkelskere i hele Europa og Sør-Amerika.

Siden bandets debut i 2016, har de turnért verden rundt og spilt for fulle hus på prestisjetunge festivaler og konsertsaler som Oslo Kammermusikkfestival, Smeltedigelen, Usina del Arte, Salon Canning og La Viruta. Bandet er kjent fra norsk TV der de deltok i finalen av Norges Got Talent 2018 med danseparet Cyrena Drusine og Steinar Refsdal. De samarbeider regelmessig med Argentinas fremste tangosangere som Juan Villarreal, Chino Laborde, Negro Falótico og Martin Alvarado.

El Muro Tango lanserte sitt debutalbum Nostálgico på det tyske merket Galileo Music i november 2018 med en omfattende turné i Tyskland, Nederland, Belgia og Norge. Albumet fikk stor oppmerksomhet i Norge og har fått gode anmeldelser i internasjonal presse. Musikken består av tradisjonell argentinsk tango med et friskt og moderne harmonisk språk, som inneholder elementer av jazz og sydamerikanske rytmer.

Musikere
Karl Espegard: fiolin
Juan Pablo de Lucca: klaver
Kaspar Uljas: bandoneón
Jon Åsnes: kontrabass
Juan Villarreal: vokal

Billettpriser:

Ordinær: 300