Det Norske Blåseensemble // Fargespill Østfold med DNBE

Brygga Kultursal

Halden, Norway

6:00 PM
170 NOK

Fargespill Østfold og Det Norske Blåseensemble

I samarbeid med Det Norske Blåseensemble presenterer Fargespill Østfold nok en gang hele verden på én scene – i en festforestilling for hele familien. Men Fargespill er langt mer enn en festforestilling. Det er en overbevisning om at vi mennesker kan møtes som likeverdige selv om vi kommer fra svært forskjellige kulturer. Fargespill er en varm og vakker velkomst.
Farger og rytmer fra ulike verdenshjørner møtes i en smeltedigel av popmusikk, folkemusikk, dans, sang, og tonnevis med energi. Små perler fra hele verden som vi aldri ville fått oppleve om ikke disse barna og ungdommene hadde kommet hit. Hver perle er en gave til publikum fra barna og ungdommene på scenen.

I Fargespill har man gjort et enkelt grunnleggende grep: et valg om å se på alle aktørene som ressurser. Og resultatet blir at aktørene blir en ressurs i kraft av å bli definert som en. Gjennom musikk, sirkus og dans ser vi det tydelig; hvor åpenbart det er at vi er like og hvor berikende det er at vi er forskjellige.

Dina og Ove Billington og deres team jobber gjennom hele året med å samle sangene/dansene og sette sammen forestillingen, og jobber tett sammen med de unge for å sy sammen en forestilling som både forteller oss fantastiske historier utenfra og som beriker den norske kulturarven. Resultatet er en fantastisk forestilling og en enestående opplevelse.

Det Norske Blåseensemble, lys og lyddesignere, koreografer, arrangører og scenografer ivaretar den profesjonelle rammen. Inni rammen står barna og ungdommene og byr på seg selv, sin kultur og historie.

Medvirkende
Fargespill Østfolds barn og unge
Det Norske Blåseensemble

Tarjei Grimsby – spillende leder
Håkon Berge – arrangementer

Dina Billington – prosjektleder/kunstnerisk leder
Ove Billington – musikalsk ansvarlig
Catharina Heide Amundsen – produsent, Fargespill