Karl Espegard & Diego Romero // Brødrene Jacobsen

Brødrene Jacobsen

Hamar, Norway

8:00 PM
180 NOK

Det blir feiende, følsomt og lidenskapelig når virtuosene Diego Romero fra Argentina og norske Karl Espegard besøker Brødrene Jacobsen. Duoen med fiolin og gitar spiller for fulle hus i Berlin og trollbinder sitt publikum med alt fra argentinsk tango og folkemusikk til romantiske, klassiske stykker. Velkommen til en unik og stemningsfull konsertopplevelse på Hamar!

Diego Romero (1989) er en gitarist og prisvinnende komponist fra Tandil, Argentina. Han har spilt på landets største teatre som Teatro Colón, Teatro Gran Rex, Centro Cultural Kirchner og dessuten opptrådt på TV med store navn som Adriana Varela og Raúl Lavié. Med det argentinske dansekompaniet Potros Malambo har Diego turnert i både Argentina og Russland. Hans første soloalbum, Para un Comienzo, ble lansert i 2019 på Acqua Records, Buenos Aires. Siden juli 2019 er han bosatt i Berlin.

Karl Espegard (1983) er en fiolinist fra Drammen. Han har turnert verden rundt som solist og kammermusiker, bl.a. i Moscow International House of Music, Beijing Forbidden City Concert Hall og Munich Philharmonic Hall. I 2016 var Karl med å starte det kritikerroste tangobandet El Muro Tango, som slapp sitt første album “Nostálgico” i 2018. Året etter debuterte de i et utsolgt Royal Concertgebouw i Amsterdam. Her hjemme har han medvirket i produksjoner ved Det Norske Teatret og Nationaltheatret og jobbet med artister som Herborg Kråkevik, Alexander Rybak og Ylvis.