Omar Mollo feat. Karl Espegard & Lysandre Donoso // Nøtterøy Kulturhus

Nøtterøy kulturhus

Borgheim, Norway

8:00 PM
270/235/220 NOK

Omar Mollo, ofte beskrevet som «tangoens Ozzy Osbourne», er en av Argentinas mest prisbelønte tangoartister. Våren 2024 legger Mollo ut på Europaturné sammen med to av Europas mest talentfulle unge tangomusikere — den norske fiolinisten Karl Espegard og den franske bandoneonisten Lysandre Donoso. Trioen leverer et forrykende program med en blanding av argentinsk tango og folklore.

Som eksklusiv artist for Sony Music Argentina siden 2016, har Mollos omfattende diskografi vunnet hele syv Carlos Gardel Awards og blitt nominert til tre Latin Grammy Awards. Han er en fast gjest på alle de største tangofestivalene i Argentina, og ved siden av en travel konsertvirksomhet er han også professor i tango på Codarts University i Rotterdam.

Karl Espegard er en virtuos fiolinist og medlem av det kritikerroste tangoensemblet El Muro Tango. Ensemblets debut foran et utsolgt Royal Concertgebouw i 2019 markerte begynnelsen på en eventyrlig reise hvor han har trollbundet publikum rundt om i Europa og Argentina. Karl er kjent for sin ekspressive tone, smittende spilleglede og virtuose lekenhet.

Lysandre Donoso, en internasjonalt anerkjent bandoneonvirtuos, har tatt publikum med storm som solist med orkestre som Orchestre National de France og Orchestre Philharmonique de Radio France. Lysandres tolkning av Astor Piazzollas musikk vant ham en høythengende pris ved Fundación Astor Piazzolla-konkurransen i 2021. Med en musikalsk bakgrunn beriket av hans chilenske og polske røtter, har hans raffinerte stil og fengslende opptredener gjort ham til en av de mest ettertraktede bandoneonistene i Europa.

På scenen:
Omar Mollo – sang, gitar
Karl Espegard – fiolin
Lysandre Donoso – bandoneon

Forestillingen blir en del av pakken Sjefens Fristelse.