Karl Espegard & Åsbjørg Ryeng // Meieriet Kultursenter

Meieriet Kultursenter

Leknes, Norway

7:30 PM
300/200 NOK

Vi inviterer til en helaften dedikert til argentinsk tango! Sett deg godt til rette og hør på to av Norges fremste tangomusikere. Vi vil gjøre vårt beste for å skape en stemningsfull atmosfære i konsertlokalet og serverer enkel tapas og drikke fra «søramerikansk bar» plassert inne i storsalen.

Fiolinisten Karl Espegard og bandoneonisten Åsbjørg Ryeng kommer til Meieriet kultursenter som eneste konsertsted i Nord-Norge i denne omgang. Sammen startet de det kritikerroste bandet El Muro Tango i 2016, og har siden reist Europa rundt og jobbet med noen av Argentinas mest kjente tangosangere som Omar Mollo, Juan Villarreal og Chino Laborde. Duoen vinner hjertene til publikum med sine virtuose og emosjonelle opptredener, og tar lytterne med til Buenos Aires sine røykfylte smug og bortgjemte kneiper.

Nå kommer de altså til Leknes for en helaften med fengslende melodier og spenstige rytmer. Vi vil ommøblere og «krympe» stolsalen slik at du skal få den rette, intime følelsen. Dette blir en stor konsertopplevelse du sent vil glemme!

Servering åpner en halv time før konsertstart.