El Muro Tango + Cyrena & Steinar + Juan Villarreal // Kulturhuset Finnsnes

Kulturhuset Finnsnes

Finnsnes, Norway

8:00 PM
350 NOK
Det er klart for en spektakulær tangofest når El Muro Tango og Cyrena & Steinar fra Norske Talenter inviterer til en forrykende tangoforestilling i Finnsnes Kulturhus. Med på laget har de en av de fremste internasjonale tangosangerene fra Buenos Aires i dag, Juan Villarreal.

El Muro Tango er et norsk-argentinsk tangoband og har siden 2016 turnert verden rundt. I løpet av det siste året har bandet spilt for fulle hus på Oslo Kammermusikkfestival, Smeltedigelen Musikkfestival og Kråkeslottfestivalen. I november slapp de sitt debutalbum «Nostálgico» på det tyske plateselskapet Galileo Music, og lanseringen tok dem på en omfattende turné til Holland, Belgia, Tyskland og Norge. Med et særegent musikalsk uttrykk og en solid dose energi på scenen er de blitt et yndet band av både musikkelskere og tangodansere.

Danseparet Cyrena Drusine & Steinar Refsdal gjorde sitt inntog på norske TV-skjermer som deltagere under årets sesong av Norske Talenter. Et begeistret dommerpanel skrøt de opp i skyene og konstaterte at dette var dans i verdensklasse. Paret har opptrådt på festivaler og show rundt om i Europa, i Buenos Aires, New York og Bangkok. De er blitt berømmet for sin eleganse og lidenskap.

Denne kvelden blir en fantastisk mulighet til å lene seg tilbake og nyte dans og musikk av topp internasjonal klasse.

Lineup:
Karl Espegard – fiolin
Juan Pablo de Lucca – klaver
Lysandre Donoso – bandoneón
Jon Åsnes – kontrabass
Juan Villarreal – sang

Cyrena Drusine & Steinar Refsdal – dans