Hver tone skal blø! // Gjøvik Kultursenter

Gjøvik Kultursenter

Gjøvik, Norway

7:00 PM
410/255/100 NOK

Når fiolinisten Karl Espegard og pianisten Sverre Indris Joner møtes på scenen for å spille argentinsk tango, er det lurt å ta på seg vernebriller — for her slår det gnister! De anerkjente musikerne, som på hver sin kant har høstet lovord og strålende kritikker verden rundt, har nå bokstavelig talt funnet tonen gjennom sin felles lidenskap, tangoen.

«Sverre Indris Joner er en bemerkelsesverdig, kreativ tanguista, og har med Electrocutango funnet en aldeles uimotståelig og raffinert versjon av tango for det 21. århundre» – Horacio Ferrer, Buenos Aires 2011

Med 20 års mellomrom, men på samme alder, reiste Joner og Espegard til Buenos Aires, og falt pladask for den forførende musikken og dansen. Inntrykkene satte dype spor, og har forplantet seg i en hel rekke suksessfulle internasjonale prosjekter som El Muro Tango, Tango for 3 og Electrocutango. Nå slår de kreftene sammen, og leverer en helt spesiell konsertopplevelse ved å kombinere fyrig argentinsk tango — alt fra Astor Piazzolla og Julián Plaza til egne komposisjoner — med romantiske perler fra Spania og Mexico.

«… håndverket her er eksepsjonelt. Dette er kvalitetsmusikk, spilt til perfeksjon. Videre er det tydelig at hvert bandmedlem spiller hver tone med den nøyaktige lidenskapen som sikrer at tango aldri kun blir forbeholdt historiebøkene.» – Songlines Magazine, 2019 (anmeldelse av El Muro Tangos debutalbum Nostálgico)

Gled deg til å bli hensatt til et Buenos Aires i 1950 med vakre melodier, pulserende rytmer og skjellsettende nostalgi!