Plateslippturné med El Muro Tango & Omar Mollo // Gjøvik Kultursenter

Gjøvik Kultursenter

Gjøvik, Norway

7:00 PM
375/225 NOK

«Dette er verdensklasse!» – Mona Berntsen, Norske Talenter

Forbered deg på en kveld med heftige rytmer og lidenskapelige melodier! Norsk-argentinske El Muro Tango kommer tilbake til Gjøvik Kino & Scene sammen med en av Argentinas mest prisbelønte tangosangere, Omar Mollo. Gruppen er kjent for sin store energi, fengslende melankoli og fintfølende lekenhet, og formidler autentisk argentinsk tango med et friskt og moderne tonespråk. På scenen har de med seg Diego Romero på gitar, Leo Gerstner på perkusjon og en stjerneliste av musikere fra Det Norske Kammerorkester.

Denne kvelden blir det også forførende dans med Cyrena & Steinar. Paret vant hjertene til det norske publikum og danset seg inn i finalen av Norske Talenter 2018. Dette blir en fullpakket tangoopplevelse!

Internasjonale musikere
Kritikerroste El Muro Tango, som de siste årene har reist Europa rundt og spilt for utsolgte konsertsaler i både The Royal Concertgebouw Amsterdam og Innsbruck House of Music, kommer ut med sitt andre studioalbum. Denne gangen i samarbeid med Omar Mollo, ofte omtalt som «tangoens Ozzy Osborne». Han utstråler en energi og tilstedeværelse på scenen verdig en hardbarket rockesanger. Her er det duket for en spektakulær kveld på Friscena med fengslende melodier og spenstige rytmer!

«… the craftsmanship here is exceptional. This is quality music, played to perfection. Furthermore, it is clear that every band member plays each note with the precise passion that ensures tango will never simply be consigned to the history books.» –  Songlines Magazine

Lineup:
Omar Mollo, sang
Karl Espegard, fiolin
Juan Pablo de Lucca, piano
Lysandre Donoso, bandoneon
Jon Åsnes, kontrabass
Leo Gerstner, perkusjon
Diego Romero, gitar
Bjarne Magnus Jensen, fiolin
Johanne Haugland, fiolin
Bendik Bjørnstad Foss, bratsj
Audun Sandvik, cello
Cyrena Drusine, dans
Steinar Refsdal, dans

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond, Fond For Lyd og Bilde, Creo Vederlagsfond og Fond For Utøvende Kunstnere