Nationaltheatret // En Julenattsdrøm

Nationaltheatret

Oslo, Norway

12:00 PM
695/565 NOK

Gled deg til en splitter ny musikalsk familieforestilling – fylt av teatermagi, varme, kjærlighet og moro.

«Bravo!» jubler teatersjefen og samler teatrets tropper på scenen. Det har akkurat vært generalprøve på årets store juleforestilling Askepott og prinsen, og hele huset syder av forventning – spesielt hovedrolleinnehaver Johanne. Som teatersjefens datter har hun vokst opp på og rundt scenen på et teater hun elsker: Alle de magiske krinklene og krokene og alle de fantastiske menneskene som sammen fyller scenen med vidunderlige forestillinger.

Så skjer det forferdelige: Plutselig faller det en kulisse ned fra taket, og teatersjefen dør. Alt endres. Johannes stemor, den nyansatte divaen Ludvikke De Luxe, tar over styringen av teatret, hvor det nå bare blir spilt tragedier med henne selv i hovedrollen.

Men når Askepott og prinsen plutselig en dag igjen skal settes opp som årets store juleforestilling, øyner Johanne sin store mulighet: Teatret trenger nemlig noen som kan spille prinsen! Kan hun gjennom utkledningens kunst igjen få sjansen til å skinne i scenelyset? Og i samme slengen redde teatret fra økonomisk og kunstnerisk undergang – i tillegg til å kapre drømmeprinsen?

De kreative kreftene bak forestillingen Alice i Vidunderland er tilbake på Nationaltheatret med en ny musikalsk og fantasifull forestilling for hele familien. Med storslått scenografi og lyssetting, fantastiske kostymer og sju musikere på scenen, serverer de en hjertevarm, underholdende og morsom julefortelling for store og små.