Mariana Mazú // Agora Kulturkafe

Humbar

Hønefoss, Norway

8:00 PM
275 NOK

Agora Humbar: Mariana Mazu – fra Buenos Aires til Nordsida

Agora K og Humbar er stolte over å presentere, rett fra Argentina: den enestående tangosangerinnen Mariana Mazu! Sammen med to norske musikere skal hun trollbinde Nordsida-publikum med tangoens lidenskapelige, mørke og sensuelle rytmer og stemings-sjatteringer.

Med sitt debutalbum «La bella indifferencia» trådte den argentinske sangerinnen Mariana Mazú inn i rampelyset i sitt hjemland og stakk av med Gardel-prisen for både årets beste tangoalbum og beste tangoartist i 2021. Utgivelsen er produsert av den anerkjente musikeren Acho Estol, og har resultert i over én milion avspillinger på Spotify. “Med sin eklektiske og fordomsfrie stil representerer hun et friskt pust i dagens tango. Det er nok å lytte til hennes prisvinnende debutalbum for å bekrefte at musikken fra Buenos Aires har – og ikke burde ha – grenser”, sier journalisten Maximilian Carranza i avisen Tribuna. Etter suksessen med sin første Europaturné i mai 2022 legger Mazú nå ut på en ny Europaturné i april, mai og juni 2023. Hun blir akkompagnert av en av landets ledende gitarister, Leonardo Andersen, og den anerkjente norske fiolinisten Karl Espegard.

Karl Espegard er fiolinist og medlem av det kritikerroste tangoensemblet El Muro Tango. Han har opptrådt i prestisjetunge konsertsaler som Amsterdams Royal Concertgebouw, Moscow International House of Music og Munich Philharmonic Hall.

Leonardo Andersen er en ettertraktet gitarist og komponist fra Argentina. Han jobber med ledende internasjonale artister som Nicky Nicole, Abel Pintos og Franco Luciani. Med sistnevnte vant han den argentinske Grammy-prisen for beste instrumentale tangoalbum i 2021.

Agora Kulturkafé støttes av Norsk Kulturråd, og Ringerike kommune, Kultur