Orquesta del Centenario – Nøtterøy kulturhus – Europe Tour 2016

Borgheim, Norway

Nøtterøy kulturhus

8:00 PM
200 NOK

Orquesta del Centenario on tour in Norway

Orquesta del Centenario er et ungt, internasjonalt tangoband fra Buenos Aires. De vekker stadig begeistring med sine energiske og dynamiske livekonserter.

Bandet, som har sine røtter i stilen Guardia Vieja, er et fast innslag på tangoscenen i Buenos Aires og har vakt stor begeistring på sine turnéer i Argentina og Europa. I april 2016 opptrådte de med Alexander Rybak i Teatro Coliseo under hans debutkonsert i Argentina. Til høsten kommer de på sin aller første turne i Norge.

Gruppens repertoar inkluderer tangoer, valser og milongaer, både instrumentale og vokale, og er rettet mot både det dansende og det lyttende publikum.

Mer om bandet:

Orquesta del Centenario er et tangoensemble fra Buenos Aires som spiller i en stil kjent som La Guardia Vieja. Gruppen ble startet i 2012 under ledelse av den anerkjente gitaristen Eduardo Valle Cuarteto del Centenario, og teller i dag 5 musikere fra Argentina, Brasil, Frankrike og Norge.

I Argentina opptrer de ofte på klubber og milongaer i Buenos Aires. I mai-juni 2015 holdt de sin egen forestilling, “El Tango ha Muerto!”, på Teatro El Vitral i sentrum av Buenos Aires. Forestillingen ble presentert i programmet “Loco por el tango” på den kjente radiokanalen La 2×4. De har opptrådt live på radioer som Radio Nacional, Radio Am América, Radio Noticias og La 2×4. I juli 2015 dro bandet på turné til Santa Rosa og General Pico på invitasjon fra kulturministeren i La Pampa. Deretter fortsatte de til Frankrike og Italia på sin første Europa-turné, hvor de presenterte sitt ferske studioalbum, “Homenaje” (2015).

http://notteroy.kulturhus.no/program/detalj/tangoorkester-fra-argentina

Google Maps

Tinghaugveien 14
Borgheim 3140
Norway
+47 33 40 20 01