Vi tenner våre lykter

Artist
Herborg Kråkevik og Kåre Konradi
Released
2021
Genre
Christmas Carol

“Vi tenner våre lykter” ble innspilt i forbindelse med at Kåre har skrevet sin egen fortelling og et dikt til det tradisjonsrike juleheftet Barnas Juleroser som Herborg er redaktør for. Diktet, fortellingen og singelen kan også høres på albumet “Barnas Juleroser” som slippes 19. november.

– “Vi tenner våre lykter” er songen frå den aller fyrste julekalenderen NRK laga , “Jul i Skomakergata”, og den er eit kjært barndomsminne for Kåre og meg. Eg er veldig glad for, og setter stor pris på at Kåre ville være med på denne duetten.” – Herborg Kråkevik.

Albumet “Barnas Juleroser” er en samling av fortellinger, dikt og sanger fra Barnas Juleroser-heftene som er kommet ut de siste årene, og til sammen har dette blitt en original og varm blanding av lydbok og musikk.

Sangene er kjente og kjære norske julesanger, innspilt med nye, forlokkende arrangementer og noen av Norges mest anerkjente musikere. Herborg har med seg Julerosekvintetten, Bolteløkka Jentekor, Bislett guttekor, Espen Berg, Kåre Conradi og Mathias Eick.

“Med Barnas Juleroser-albumet tenner me lyktene våre for den gode forteljinga, den gode julesongen og gleda over å venta på jula!” – Herborg Kråkevik