Fiolinundervisning i Oslo og Drammen

Fiolinen er et av instrumentene som ligger nærmest den menneskelige stemmen, ved siden av cello og bratsj. For den tekniske virtuositeten til legender som Guiseppe Tartini, Niccolò Paganini og vår egen Ole Bull, har fiolinen blitt kjent for å være djevelens instrument, med henblikk på de tilsynelatende overnaturlige gavene til dens utøvere. Å lære å spille fiolin krever både tålmodighet og dedikasjon. Fiolintimer er ikke som vanlige skoleklasser der du må følge strenge tidsplaner og tidsfrister. Det er evnen til å lære i ditt individuelle tempo og i et miljø som passer deg som vil avgjøre om du lykkes eller ikke. Som fiolinlærer har jeg mange års erfaring med elever på alle nivåer, aldre og evner, fra både musikkskoler og privatundervisning. I undervisningen min fokuserer jeg på å tilpasse meg elevens spesifikke behov, enten målet er å lære fiolin for første gang, plukke den opp for moro skyld eller å bli profesjonell musiker.

Book en gratis prøvetime

“Jeg vet at den største gleden i livet mitt har kommet til meg fra fiolinen.”

- Albert Einstein, fysiker og amatørfiolinist

Mitt navn er Karl Espegard, jeg er en profesjonell fiolinist fra Drammen. Ved siden av å undervise i fiolin har jeg en aktiv utøvende karriere, og har jobbet med Det Norske Teatret, NationaltheatretDet Norske Blåseensemble, samt artister som El Muro Tango, Alexander Rybak, Herborg Kråkevik og Ylvis. Jeg har studert ved Barratt Dues Musikkinstitutt, Hochschule der Künste Bern og Norges Musikkhøgskole, med lærere som Ole Bøhn, Morten Carlsen, Stefan Barratt Due, Geir Inge Lotsberg og Detlef Hahn.

Priser for individuelle timer
60 min: kr 600,-
30 min: kr 390,-
Prøvetime - GRATIS

Språk
Norsk, Engelsk, Spansk

Hvor
Oslo, Drammen

Ta kontakt i dag!